Editors Choice

3/recent/post-list

dhan singh ki gaadi chali rohit chauhan official song lyrics

धन सिंह की गाड़ी चली 
DHAN SINGH KI GAADI CHALI RISHIKESH BATIN CHAMBA BAZAR SONG LYRICS


Voice - Rohit chauhan 

धन सिंह की गाड़ी चली 

ऋषिकेश बटिन अरे चम्बा बज़ार×2

चली चली गाड़ी चली चम्बा बाजार 



उनी भीड़ सवारियों की ऊनी  सीट फूल 

ऊनि घूम सड़कियो कु  धन सींग चा टूल ×2

अरे मस्त बाणियो भैजी देखो 

गाड़ी चलाणु चा उकाल - उनदार ×2




जब दूर धार मा गाड़ी दिख्यांदी

स्कूलिया  छोरों  की भीड़ लग जानदी ×2

फूल बाणी गाड़ी भैजी 

 ठण्ड मठ चलादी  तवे परे च सार ×2

 

चली चली  गाड़ी चली 



बेटी ब्वारी घूमण क गाड़ियों मा  जांदी 

मीठी मीठी छुई वोंकी मन रंगसियांदी ×2

अरे रास्ता कटी गियाई पुरु की कब आई  घौर ×2

धन सिंह की गाड़ी चली 

 ऋषिकेश बटिन अरे चम्बा बज़ार

चली चली गाड़ी चली चम्बा बाजार

 




 
dhn sinh ki gaaadi chli

 risikesh btin are chmbaa bzaar

chli chli gaaadi chli chmbaa baajaar


uni bhid svaariyon ki ooni  sit ful

ooni ghum sdkiyo ku  dhn singa chaa tul

are mst baaniyo bhaiji dekho

gaaadi chlaanu chaa ukaal - undaar



jb dur dhaar maa gaaadi dikhyaandi

skuliyaa  chhoron  ki bhid lga jaandi 

ful baani gaaadi bhaiji

 thnd mth chlaadi  ,tve pre ch saar

 

chli chli  gaaadi chli


beti bvaari ghumn k gaaadiyon maa  jaandi

mithi mithi chhuee vonki mn rngasiyaandi

are raastaa kti gaiyaaee puru ki kb aaee  ghaur

 

dhn sinh ki gaaadi chli

 risikesh btin are chmbaa bzaar

chli chli gaaadi chli chmbaa baajaar

 




 


 


 

 

 

 




 


 

 

 

 


Post a Comment

0 Comments